nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Breien en haken is een van de leukste hobby’s die u kunt hebben. Het is niet alleen een erg ontspannende manier om uw tijd door te brengen, maar heeft ook nog eens bijzonder veel praktisch nut. Goed kunnen breien en haken leidt tot de mooiste creaties en is een vaardigheid waar u een leven lang plezier aan kunt beleven.

Handwerk-Hobbyzaak.nl heeft een uitermate groot en gevarieerd aanbod op het gebied van breien en haken. Wij bieden nuttige informatie en producten voor zowel beginners als gevorderden. Alle brei- en haakproducten op onze website zijn van de allerhoogste kwaliteit, waardoor de kans op een prachtig eindresultaat aanzienlijk toeneemt.
-20%
Katia Ibis kleur 78
Katia Ibis kleur 78
€ 3,95 € 3,16

Prijs per stuk

Breien en haken leren met boeken voor beginners

Wilt u graag breien en haken leren? Goed leren breien en haken begint met het bestuderen van de juiste informatie. Op de website van Handwerk-Hobbyzaak.nl vindt u diverse boeken en tijdschriften, zowel over breien als over haken. Deze informatie vormt een uitstekend startpunt om meer te weten te komen over deze fascinerende onderwerpen.

Alle belangrijke wetenswaardigheden over breien en haken komen in onze boeken en tijdschriften aan bod. Van basisinformatie over breien en haken voor beginners tot geavanceerde breipatronen voor gevorderden: voor ieder niveau is er wel een passend boek of tijdschrift beschikbaar. Dit is een uitstekende manier om beter te leren haken of breien.

Breien en haken naalden en toebehoren

Natuurlijk wilt u alle opgedane informatie over breien en haken ook in de praktijk kunnen toepassen. De webshop van Handwerk-Hobbyzaak.nl bevat daarom alle mogelijke benodigdheden op het gebied van breien en haken waaronder breinaalden, haaknaalden en een diversiteit aan handwerktoebehoren.

U heeft onder meer de keuze uit breinaalden met knop, sokken- en handschoenbreinaalden, snelbreinaalden, rondbreinaalden en breinaalden voor kinderen. Of wat te denken van onze speciale wolhaaknaalden en garenhaaknaalden? Bij Handwerk-Hobbyzaak.nl vindt u alle essentiële tools om met succes te kunnen breien en haken.

Breien en haken wol kopen

Wilt u daadwerkelijk van start gaan met breien en haken, dan heeft u natuurlijk ook wol en garen nodig. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij Handwerk-Hobbyzaak.nl terecht. Neem bijvoorbeeld vooral eens een kijkje in onze wol & katoen categorie. Deze bevat alleen materialen van de allerbeste merken zoals DMC, By Claire, Durable, Katia, Phildar, MyBoshi en nog vele anderen.

Al onze producten op het gebied van breien en haken zijn te bekijken in onze webshop en zijn voorzien van duidelijke foto’s. Wilt u onze brei- en haakproducten liever in het echt bekijken? Dan nodigen we u graag uit in onze winkelvestiging aan de Streeperstraat 45 te Landgraaf. Neem voor meer informatie contact op via info@handwerk-hobbyzaak.nl of bel naar +31 (0)45 - 53 21 759.