X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Diamond-Painting

Diamond Painting


Heeft u al kennis gemaakt met Diamond Painting? Het is een nieuwe en erg creatieve manier om een bijzonder schilderij te maken. Als u meer creativiteit in uw dagelijkse leven wilt of eens een andere manier van handwerken wilt uitproberen dan is diamond painting vast iets voor u. Het maken van een prachtig diamant schilderij is een fijne manier om te ontspannen. Na afloop kunt u bovendien genieten van het sprankelende eindresultaat. Wij bieden diverse Diamond Painting pakketten aan. Zo kunt u kiezen uit Diamond Dotz, Diamond Art en Wizardi Art. Natuurlijk vindt u bij ons ook alle diamond painting accessoires die nodig zijn voor deze leuke handwerk hobby.Diamond Dotz


Een Diamond Dotz schilderij is een voorbedrukt schilderij dat u kunt aanvullen met glinsterende diamantjes. Daardoor geeft u specifieke plekken van het schilderij extra aandacht, want natuurlijk zijn deze glimmende steentjes opvallend aanwezig. De diamantjes van onze Diamond Dotz schilderijen zijn rond. Met Diamond Dotz kunt u niet alleen schilderijen versieren met diamantjes, ook hebben we prachtige kussens die u stuk voor stuk kunt voorzien van de mooiste patronen.

Diamond Painting DIY


Met de leuke pakketten van Diamond Painting DIY kunt u niet alleen een deel, maar echt een geheel schilderij vullen met de leuke glinsterende steentjes. Deze steentjes van de Diamond Painting DIY ontwerpen zijn niet rond zoals bij Diamond Dotz, maar vierkant. U brengt de steentjes aan met een pincet. Wij hebben een veel Diamond Painting DIY schilderijen in ons  assortiment, waardoor u een grote keuze heeft uit patronen, kleuren en soorten handwerk. Zo vindt u altijd exact het ontwerp dat bij u past.


Wizardi Art


Ook met de vele leuke series van Wizardi Art kunt u naar hartelust een prachtig diamant schilderij maken. Het zelfklevende canvas bevat bedrukte ontwerpen die zeer gedetailleerd zijn. Ook hier kunt u met een pincet uw eigen acryldiamanten aanbrengen en maakt u een prachtig schilderij met fonkelende kleuren. Ons assortiment van Wizardi Art schilderijen is zeer uitgebreid, u vindt hier dan ook gegarandeerd een schilderij dat past bij uw smaak.


Accessoires Diamond Painting


Zoals u van Handwerk-Hobbyzaak gewend bent leveren wij alle denkbare accessoires voor uw handwerk of hobby creatie. Natuurlijk geldt dat ook voor onze Diamond Painting pakketten. Daarom kunt u niet alleen kant en klare pakketten bestellen, maar ook onderdelen voor het vervaardigen van uw Diamond Painting. Heeft u Diamond Painting accessoires nodig voor uw project, dan vindt u bij ons direct wat u zoekt.


Vervaco Diamond Painting


Met de leuke Vervaco Diamond Painting sets maakt u de mooiste kinderschilderijen met mooie diamanten steentjes. Het canvas is zelfklevend op de plekken waar u de ronde steentjes aan dient te brengen. Op de leuke Disney Diamond Painting schilderijen maakt u een prachtige diamanten afbeelding op een bijzonder schilderij. Ook de Hello Kitty diamantschilderijen zijn een lust voor het oog.

 


1.