X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Naaigaren

Naaigaren

Bent u op zoek naar naaigaren voor uw naaimachine? Dan wilt u natuurlijk wel garen van een uitstekende kwaliteit. Naaigaren moet niet alleen de juiste kleur hebben, het moet ook soepel door de machine lopen, niet snel breken en niet verkleuren of krimpen in de was. U moet er toch niet aan denken dat uw mooiste creaties binnen korte tijd in een hoekje van uw kast belanden omdat u het verkeerde garen heeft gebruikt. Een goede kwaliteit garen is daarom belangrijk. Als u kiest voor een bekend merk kiest u voor kwaliteit.
 

 
 


Amann

Het Duitse merk Amann is al meer dan 160 jaar een toonaangevend bedrijf dat naaigaren en borduurgaren van hoge kwaliteit aanbiedt. Amann begrijpt exact wat u nodig heeft, het bedrijf staat voortdurend in contact met klanten en afnemers. Niet alleen het kleurenpallet van de diverse naaigarens is uitgebreid, ook het product zelf is sterk. Of u nu kiest voor Amann Polysheen garen, Amann Polysheen Multi, Amann Seralon of Amann Silk-Finish, u kunt er van uitgaan dat u kwaliteit in huis haalt die uw prachtige creaties een lange levensduur zullen bezorgen.
 

Amann Polysheen

Polysheen naaigaren is geschikt voor zowel borduurwerk als decoratief naaiwerk. Het heeft betere elastische eigenschappen dan rayon en een 50% hogere treksterkte. Poly Sheen is verkrijgbaar in meer dan 400 kleuren. Poly Sheen Multi is een multikleuren garen, perfect voor traditioneel borduurwerk en eigentijds design. Het is verkrijgbaar in 42 kleuren die volledig matchen met de Poly Sheen kleuren. Poly Sheen Multi is bijzonder geschikt voor kleding die aardig wat te verduren krijgt: sport- en vrijetijdskleding, werkkleding, kinderkleding, leer of producten in de horeca.
 

Amann Seralon

Seralon naaigaren is een sterk garen dat uitermate geschikt is voor het naaien van kleding. Het is een gladde draad met een hoge treksterkte en dat zorgt ervoor dat uw creaties er niet alleen onberispelijk uitzien, maar ook bijzonder sterk zijn. Of u nu naait met katoen, synthetische stoffen, gemengde stoffen, linnen of zijde, met Seralon zit u altijd goed. Heeft u veel draad nodig? De standaard versie Seralon is 200 meter. Naait u zeer regelmatig? Dan is de Amann Seralon 500 meter wellicht meer geschikt. Seralon is ook verkrijgbaar in knoopsgaten garen van 30 meter.
Seralon is verkrijgbaar in 72 kleuren.
 

Amann Silk Finish Cotton

Silk Finish Cotton naaigaren is gemaakt van 100% Egyptisch katoen. Het heeft een zachte glans en voelt glad, zacht en zijdeachtig aan. Dit garen is met name geschikt voor patchwork en quilt-werk, ook op de machine. De draad is dikker dan een normale draad en daarom geeft dit garen een bijzonder mooi decoratief effect, bovendien is de draad zeer sterk en uitstekend bestand tegen hitte en krimp.
 
 


1.