X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Top wol en garen van Lana Grossa

Lana Grossa is één van de topleveranciers van wol en garen in ons land. Met de absoluut fijnste garens zoals kasjmier, zijde, mohair, baby alpaca en merinowol breit u de mooiste truien, vesten, sjaals of mutsen. Maar ook een stijlvolle omslagdoek breit u met de kwaliteitsgarens van Lana Grossa. Ideaal voor een chique uitstraling en bovendien bijzonder comfortabel.Hoge kwaliteit wol en garens

Lana Grossa gebruikt alleen de allerbeste materialen en sommige garens zijn dan ook niet goedkoop. Maar als u echt iets heel moois heeft gemaakt waar vele uren handwerk in zijn gaan zitten wilt u uiteraard ook dat het zeer lang mooi blijft, ook als u het wast. Bij de collectie van Lana Grossa kunt u daar op vertrouwen. De kwaliteit is hoog en dat blijft het. Dat is het voordeel van een sterk merk.

 

De grote variatie van Lana Grossa

Lana Grossa combineert creatieve ontwerpen met de hoogste kwaliteit in wol en garen. De garens van Lana Grossa worden geproduceerd in Italië en zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren, van uni-color tot gemêleerd. Of u nu een dikke of dunne draad zoekt, katoengaren of luxe breigaren, Lana Grossa heeft voor ieder wat wils. Wat gaat u deze keer handwerken en waar gaat u mee werken? Lana Grossa zorgt ervoor dat het resultaat perfect is!

 

Lana Grossa is trendy

Ieder seizoen opnieuw komt Lana Grossa met vernieuwende garens en kleuren die de trends in de mode op de voet volgen. Nuances in kleuren en bijzondere structuren bijvoorbeeld, of garen met glanseffect. Producten gemaakt met de wol en garens van Lana Grossa zijn daardoor echte 'eye-catchers'. Ook met het uitgebreide assortiment in wol en garen van organische grondstoffen zoals bio-katoen, soja, mais en bamboe volgt Lana Grossa de trends van deze tijd.

 

Inspirerende breiboeken

Heeft u de breiboeken van Lana Grossa al gezien? U krijgt direct zin om aan de slag te gaan! Lana Grossa geeft verschillende brei/haakboeken uit, stuk voor stuk met kleurige en inspirerende modellen en patronen. Patronen voor dames, heren, kinderen én om iets moois te handwerken voor bijvoorbeeld uw huis! Acht keer per jaar verschijnt het fraaie brei/haakboek Filati. Met de mooiste modellen, prachtige kleurenfotografie en natuurlijk duidelijke patronen en beschrijvingen. Altijd geïnspireerd op de laatste trends en hypes.

 

Heeft u nog vragen over de collectie van Lana Grossa? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

 

Kijk ook eens bij ons Lana Grossa breipakket


1.