X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Borduren-met-Kralen

Borduren met kralen


Borduren met kralen is een geweldige hobby waar menig handwerker veel plezier aan beleeft. Borduren heeft een therapeutisch effect en is zeer ontspannend. Als u daarmee dan ook nog eens een prachtig creatief kralen borduurwerk maakt kunt u trots zijn én genieten van een prachtig schilderij. U vindt in onze winkel een mooi assortiment borduurpakketten met kralen om diverse patronen te kunnen borduren. Het resultaat is altijd bijzonder mooi, de glanzende kraaltjes brengen een mooie gloed over uw borduurwerk en zeker de pakketten met 3D effect zijn opvallend. Borduren met kralen is niet ingewikkeld. Alle benodigde materialen bevinden zich in het pakket en ieder patroon is voorbedrukt.Weergave:


Bezig met laden...

Hoe werkt borduren met kralen?


Borduurpakketten met kralen worden als complete set aangeleverd. In het pakket zitten de verschillende benodigde kleuren kraaltjes, apart in zakjes verpakt. Daarnaast ontvangt u een naald en doorzichtig of wit draad, omdat de kleuren van uw uiteindelijke borduurpakket worden bepaald door de kraaltjes en niet door het bijgeleverde draad. In het pakket bevindt zich een instructie waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe alles werkt. Bij al onze borduurpakketten met kralen vindt u een lijst met kleurnummers, die overeenkomt met de kleuren van de kralen die u bij het pakket ontvangt. Daardoor kunt u eenvoudig de instructies volgen en iedere kraal op de juiste plek vast borduren met de meegeleverde draad.
 

Borduren met kralen, eenvoudig en mooi


U vindt in ons assortiment diverse pakketten voor beginners en gevorderden. De meeste pakketten zijn eenvoudig om uit te voeren, zelfs voor mensen die nog nooit eerder hebben geborduurd. Op de bijgeleverde stof staan stippen waaraan u kunt zien hoe u dient te borduren. Op sommige stippen dient u wellicht een aantal kraaltjes aan te brengen, op andere één enkele kraal. Bij sommige pakketten zijn de kraaltjes allemaal even groot, maar er zijn ook pakketten die over verschillende formaten kralen beschikken, wat een mooi 3D effect geeft. De kraaltjes zelf kunt u in bakjes doen zodat u ze niet steeds uit de zakjes hoeft te halen. De kralen kunnen worden aangebracht met enkele steekjes, maar er zijn ook pakketten waarmee u halve kruissteekjes dient aan te brengen.
 

Wilt u meer weten over borduren met kralen?


Heeft u vragen over onze borduurpakketten met kralen? Neem dan contact met ons op via info@handwerk-hobbyzaak.nl of bel +31 (0)45 - 5321759. Wilt u ze liever met uw eigen ogen aanschouwen? Dan bent u van harte welkom in onze winkelvestiging aan de Streeperstraat 45, 6371 GL te Landgraaf.


1.