X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Durable

Bent u op zoek naar katoen om te breien of haken? Dan is Durable een geweldige keuze. Met een ruim assortiment in kleur en toepassing vindt u hier gegarandeerd de juiste katoen van een hoge kwaliteit. Zo hebben wij haak- en breikatoen voor de leukste werkjes, maar ook specifieke soorten katoen om te haken en breien, zoals glanskatoen, katoen met kleurverloop, katoen met een metallic glans, katoen met een zijdeglans, glinsterende katoen met veel volume of katoen voor het maken van kleding. Wilt u graag een traditionele sprei of gordijnen haken? Dan is glanskatoen of breikatoen de beste optie. Voor het maken van Minigurumi (de kleinste Amigurumi) kiest u het best gewone haakkatoen.


Breikatoen en Breikatoen gekleurd

Durable breikatoen is een traditioneel garen van 100% katoen. Uw kunt er mee breien maar ook mee haken. Het wordt veel gebruikt voor het haken van spreien, gordijnen, kussens of kleden.  De gekleurde katoen is niet gemerceriseerd en dat betekent dat het geen glans heeft en niet glad is.
 

Durable Brilliant

Dit garen is gemaakt van 80% viscose en 20% polyester en heeft een lintstructuur. Daardoor is het gemakkelijk ermee te werken en krijgt uw werk een luchtig en licht volume. Brilliant garen heeft een metallic effect en is verkrijgbaar in diverse kleuren die perfect met elkaar te combineren zijn.
 

Durable Colourful

Dit vrolijk gekleurde garen is gemaakt van 50% katoen en 50% acryl. Elke bol heeft een bijzonder kleurverloop van rustige of juist heel uitbundige kleuren. Colourful garen is verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten kleurverloop.
 

Coral katoen

Dit prachtige glanskatoen is van 100% katoen en geeft uw breiwerk een zijdeachtige glans. Het wordt vaak gebruikt voor babykleertjes en Amigurumi maar u kunt er bijvoorbeeld ook een prachtige deken van maken. Coral katoen is verkrijgbaar in 65 verschillende kleuren en goed te combineren met beide soorten Cosy en Glam.
 

Cosy en Cosy Fine

Durable Cosy is een mengsel van 50% katoen en 50% acryl. Het is zacht en dik en verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren. Cosy Fine is gemaakt van 58% katoen en 42% Polyacryl en is meer geschikt voor zomerse werkjes zoals een vestje of omslagdoek. Ook Cosy Fine is verkrijgbaar in 36 kleuren en is samen met Cosy perfect te combineren met Coral en Glam.
 

Glanskatoen

Durable Glanskatoen is gemaakt van 100% katoen en wordt net als breikatoen voornamelijk gebruikt voor het haken van traditionele spreien, gordijnen, kleden of kussens.
 

Haakkatoen

Haakkatoen is gemaakt van 100% katoen en voornamelijk geschikt voor de fijnere haakwerkjes op naald 1 of 1,5. Haakkatoen wordt vaak gebruikt voor het maken van Minigurumi, de kleinste Amigurumi, een Japanse knuffel. 


1.