X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Borduurpakketten


Bent u op zoek naar goedkope borduurpakketten van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Handwerk-Hobbyzaak.nl aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een brede collectie borduurpakketten en andere handwerk artikelen en hobby producten. Zo haalt u het maximale plezier uit uw hobby en tilt u uw borduurkunsten al snel naar een hoger niveau.Borduurpakketten Lanarte


Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in onze categorie borduurpakketten, waaronder Anchor, Lanarte, Pako, Permin en Royal Paris. Deze gerenommeerde borduurmerken verzekeren u van borduurpakketten van de allerhoogste kwaliteit. Via Handwerk-Hobbyzaak.nl bent u nu in de gelegenheid deze prachtige borduurpakketten tegen betaalbare prijzen aan te schaffen.

Bijzonder populair op onze website zijn onder meer de borduurpakketten van het bekende merk Lanarte. Dit is een gerenommeerde producent van kwalitatief hoogwaardige borduurpakketten in kruissteek die met name veel bekendheid verwierf om de dessin keuze. Marjolein Bastin en Maria van Scharrenburg zijn bekende ontwerpers van de borduurpakketten van Lanarte.

 

Borduurpakketten Disney


De borduurpakketten van Lanarte staan bekend om de vele verschillende thema’s die aan bod komen waaronder dieren, huizen, geboorte, culturen, kinderen, Nederland en romantiek. Deze aansprekende thema’s vormen natuurlijk een ideale inspiratiebron voor prachtige borduursels. De borduurpakketten worden geleverd inclusief alle benodigdheden op het gebied van borduren.

Ook zeer geliefd op onze website zijn de borduurpakketten van Royal Paris. Dit merk staat bekend om de vele kleurige borduurpakketten met een Disney thema, zoals bijvoorbeeld 101 Dalmatiërs, Bambi en Sneeuwwitje. Ook op het gebied van Disney borduurpakketten heeft u op de website van Handwerk-Hobbyzaak.nl dus een ruime keuze.

 

Goedkope borduurpakketten


Handwerk-Hobbyzaak.nl weet zich te onderscheiden met het aanbieden van goedkope borduurpakketten die tegelijkertijd van uitmuntende kwaliteit zijn. Verreweg de meeste van onze borduurpakketten zijn uit voorraad leverbaar en worden een dag na bestelling al bij u thuisbezorgd. Vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten zelfs helemaal gratis.

Bent u op zoek naar goedkope borduurpakketten maar wilt u deze liever met eigen ogen aanschouwen? Dan bent u van harte welkom in onze winkelvestiging aan de Streeperstraat 45, 6371 GL te Landgraaf. Voor vragen over onze goedkope borduurpakketten of een van onze andere producten kunt u contact opnemen via info@handwerk-hobbyzaak.nl of +31 (0)45 - 53 21 759.


1.