X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Puzzels

Puzzels


Puzzels of legpuzzels, zoals ook veel mensen zeggen, zijn altijd al erg populair geweest. Wie kent de lange winteravonden niet waar u met elkaar gezellig rond de tafel zit om een puzzel in elkaar te leggen? Puzzelen is heerlijk ontspannend en toch uitdagend. Bent u ook een liefhebber van puzzelen of heeft u kinderen die gek zijn op het maken van een legpuzzel? Bekijk dan ons leuke assortiment puzzels voor een paar gezellige avonden. We hebben legpuzzels met prachtige tekeningen van dieren in de natuur die bijna op een foto lijken. Maar we hebben ook grappige puzzels van vrolijke meiden of Bubbly Girls die lekker thee drinken of gezellig aan het shoppen zijn. Puzzelen is leuk, het hele jaar door!Weergave:

Wild Animals puzzels van Amy Design


Puzzels met een afbeelding van de natuur zijn altijd erg leuk om te maken. De mooie tekeningen van de natuur brengen u tot rust en trekken u even uit uw dagelijkse beslommeringen. De mooie puzzels van Amy Design zijn zo goed getekend dat het net fotopuzzels lijken. Al puzzelend komt een prachtig tafereel naar boven van lieve spelende welpjes, een prachtige leeuwenfamilie op de steppe of twee gezellige koala’s op een tak. Houdt u ook zo van de natuur? Dan zijn deze leuke puzzels van Amy Design vast een geweldige uitdaging waar u een paar avonden veel plezier aan kunt beleven. Of u ze nu alleen maakt of met een paar anderen samen, plezier beleven zult u in ieder geval!
 

Bubbly Girls puzzels van Amy Design


Ook de puzzels van de gezellige en vrolijke meiden van Amy Design spreken tot de verbeelding. Amy Design heeft hier leuke situaties geschetst waar dames vaak veel plezier aan kunnen beleven. Gezellig met elkaar kletsen tijdens het drinken van een kop thee bijvoorbeeld. Of heerlijk winkelen met elkaar en de grootste lol hebben onderweg. Houdt u van de puzzels van Amy Design en bent u gek op vrolijke meiden die leuke dingen ondernemen? Dan zijn deze puzzels natuurlijk echt iets voor u. Geniet van het maken van deze gezellige puzzels. Misschien stelt u zich tijdens het puzzelen wel voor dat u één van hen bent!
 

Meer weten?


Bent u op zoek naar leuke puzzels maar wilt u deze liever met eigen ogen aanschouwen? Dan bent u van harte welkom in onze winkelvestiging aan de Streeperstraat 45, 6371 GL te Landgraaf. Voor vragen over onze leuke puzzels of een van onze andere producten kunt u contact opnemen via info@handwerk-hobbyzaak.nl of +31 (0)45 - 53 21 759.


1.