X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Styropor

Styropor 


Styropor oftewel piepschuim is een ideaal product voor diverse leuke hobby activiteiten. Piepschuim of styropor wordt ook wel tempex genoemd. Het is super licht en u kunt er heerlijk mee knutselen. De styropor producten uit ons assortiment zijn erg voordelig en daarom vormen ze een fantastisch basismateriaal voor iedere hobbyist. In ons assortiment vindt u piepschuim ringen, sterren, harten, kegels, eieren, ballen en tweedelige ballen. De verschillende vormen bieden eindeloos materiaal om mooie decoraties mee te maken en zijn geschikt om te bewerken met de meest uiteenlopende materialen. Ook goed om te weten: styropor is niet giftig, de vormen zijn 100% recyclebaar,  milieuvriendelijk en veilig in verwerking en gebruik.

 Weergave:
 


Bezig met laden...
Styropor Schijf
€ 2,00

Prijs per stuk

Styropor hart
€ 0,90

Prijs per stuk

Styropor ster
€ 0,76

Prijs per stuk

Styropor kegel
€ 1,80

Prijs per stuk

Styropor ring
€ 0,45

Prijs per stuk

Styropor ei
€ 0,50

Prijs per stuk

Styropor bal 2-delig
€ 2,85

Prijs per stuk

Styropor bal 1-delig
€ 0,45

Prijs per stuk

Wat kan ik doen met de piepschuim vormen?


Onze vormen van styropor zijn geschikt om te bewerken met diverse materialen en bieden een fantastisch leeg canvas voor allerlei soorten huisdecoraties en knutselprojecten. De diverse vormen kunnen worden betekend, met markeerstiften bewerkt worden, verfraaid worden met pailletten, cuvetten, kraaltjes en glitter of bedekt worden met stof. Ze zijn ook ideaal als basis voor powertex of decopatch werkstukken, of om verfraaid te worden met papier, vilt en zelfs klei. U kunt de piepschuim vormen verven met alle soorten acrylverf, maar ook insmeren met zuurvrije lijmen (houtlijm, alleslijm) en er vervolgens behang, stof of papier op plakken. Al met al zijn deze styropor vormen een veelzijdige basis voor allerlei ideeën en perfect om te schilderen en decoreren voor knutselprojecten.
 

Styropor ringen, eieren en ballen


De styropor ringen en ballen zijn ideaal als een mooi versierd cadeau voor een geliefde, al dan niet versierd of gedecoreerd, of als een speciaal project voor uzelf. Ze fleuren iedere kamer op als ze worden neergezet, maar u kunt ze ook eenvoudig tegen de muur bevestigen of ophangen. Probeer het ook eens een keer en kijk welke oogverblindende ontwerpen u kunt maken. Ze zijn perfect te personaliseren met een enorm scala aan knutselideeën. De ringen lenen zich voor prachtige kransen in de herfst of tijdens kerst, de eieren om paas projecten op te fleuren. Met de ballen kunt u eindeloos combineren. Voeg kleur, sprankeling en extra dimensie toe aan deze leuke styropor vormen voor ongelooflijke ontwerpen. Leuk om te doen, en prachtig om te zien.
 

Styropor kegels


Ook de kegels van piepschuim kunnen worden gebruikt als de perfecte basis voor uw kunst- en knutselprojecten. De kegels kunnen natuurlijk ook worden geverfd of gedecoreerd met een grote verscheidenheid aan materialen. U kunt ze tevens gebruiken als basis voor het modelleren van klei en papier maché, waardoor het een ontzettend leuk knutselgeschenk is voor uw kinderen. De vorm van de kegel is een aparte vorm die zeker veel ideeën zal inspireren. Wilt u gezellig knutselen met de kerst? Van de kegels kunt u van alles creëren, van kerstmutsen tot kerstbomen in oogverblindende patronen.
 

Decoraties voor binnen en buiten


De styropor vormen bestaan voor 2% uit polystyreen en voor 98% uit lucht. Daarom zijn ze zeer licht van gewicht en hebben ze een glad en hard oppervlak dat goed te bewerken is. De vormen nemen geen vocht op en zijn water bestendig en zelfs vorst bestendig. Daarom kunnen ze ook buiten gebruikt worden als basis voor bloemen- of tuindecoraties met natuurlijke materialen. Wij wensen u veel plezier!


1.