X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Hobby

Bent u op zoek naar een leuke en creatieve nieuwe hobby of heeft u al een hobby en zoekt u
daarvoor accessoires, onderdelen of andere benodigdheden? Wij hebben een ruim assortiment voor de leukste hobby’s voor groot en klein. Wilt u knuffels naaien, armbanden vlechten of knopen, kleding sjabloneren of lekker hobbyen met klei, papier, piepschuim of vilt? Zoekt u ogen, neuzen of andere onderdelen voor een pop of knuffel? Wij hebben geweldige ideeën en de beste onderdelen en materialen om u urenlang te vermaken met uw hobby. Wilt u meer weten over een product of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Natuurlijk helpen wij u graag!


Handwerken met stof

Vindt u het heerlijk om leuke knuffels te naaien voor uw kinderen of kleinkinderen? Kullalo heeft de leukste naaisets voor de meest uiteenlopende knuffels. Maakt u graag leuke accessoires voor bij uw kleding? Probeert u dan eens een Kumihimo armband te vlechten van koord. Kumihimo is een Japanse vlecht techniek van meer dan 1000 jaar oud; met behulp van een disc en koord maakt u de prachtigste ontwerpen. Ook met Paracord kunt u prachtige ontwerpen maken, niet alleen voor uw kleding maar ook voor in huis of als gebruiksvoorwerp. U knoopt of vlecht de Paracords in de meest bijzondere kleuren en modellen. Wilt u inspiratie? Bekijk dan eens de bijbehorende boeken!
 

Handwerken met klei, papier of plastic

Vindt u het geweldig om met papier, klei of plastic voorwerpen de mooiste creaties te maken? Dan hebben wij leuke hobbyspullen voor u in ons assortiment. Zo kunt u alles vinden voor het maken van 3D kaarten, zoals knipvellen, accessoires en giftboxen. Wilt u graag leuke ideeën opdoen? Bekijk dan eens het Hobbyzine Plus of het Hobbyjournaal. Houdt u meer van Fimo kleien? Met onze accessoires en benodigdheden maakt u de meest verbluffende kunstwerken in veel uiteenlopende kleuren en mogelijkheden. Om te werken met plastic materialen hebben wij de leukste plastic figuren en verschillende maten styropor ballen.
 

Vilten en sjabloneren met textielverf

Ook vilten is een geweldige hobby waar u prachtige creaties mee kunt maken, voor uw kleding, als accessoire, als gebruiksvoorwerp of als prachtig kunstwerk. Maakt u straks een wandtapijt, een handtas, sieraden, een sjaal met capuchon of uniek keramiek met vilt? Of kiest u voor een andere geweldige creatieve optie met ons hobbyvilt? Met deze hobby zult u lang kunnen genieten van het maken, bekijken of dragen van uw creatie. Ook door te werken met textielverf of sjabloneren met textiel verf kunt u de meest bijzondere designs maken. Probeer het eens uit, het is eenvoudiger dan u denkt!


1.