X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Scheepjes wol en garen

Scheepjeswol en garen is een legende in Nederland en heeft een lange geschiedenis. Het merk werd al in 1799 opgericht en heeft daarmee al twee eeuwen wol geproduceerd. Tijdens het honderdvijftig jarig bestaan kreeg Scheepjes zelfs het predicaat Koninklijk. Waar de ondernemer Dirk Steven van Schuppen alleen begon, had het bedrijf in1962 al meer dan 900 mensen in dienst. Helaas is het bedrijf in 1998 in de problemen gekomen. Daardoor is Scheepjes dat jaar failliet gegaan. Tweeëntwintig jaar later nam een groothandel in fournituren de merknaam over en blies die weer nieuw leven in. En daarmee kunt u nu weer breien en haken met de echte Scheepjes wol en garen.Scheepjes assortiment

Wie kent het niet, Scheepjes wol en garen? Het merk is bekend geworden door de hoge kwaliteit wol, katoen en andere garens, maar ook door de uitgebreide collectie. Zo is de Scheepjes Catona katoen bijvoorbeeld te bestellen in maar liefst 105 verschillende kleuren. Ook de Catona Denim is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet, net zoals de Scheepjes Maxi Sugar Rush in maar liefst 87 kleuren. Dat maakt Scheepjes wol en garen natuurlijk uitermate geschikt voor allerlei meerkleurige projecten. En dat is precies wat u veel terugziet in de patronen van Scheepjes.

 

Scheepjes collectie

Scheepjes heeft bollen van 100% katoen in de collectie, maar ook bollen van 100% zijdezachte acryl. Ook een mengsel van katoen en acryl is verkrijgbaar en 100% glanskatoen. Daarmee kunt u heel wat moois maken. Heeft u al een patroon in gedachten? Laat u inspireren door de vele mooie materialen en schitterende kleuren. Kunt u nog wat extra inspiratie gebruiken? Kijk dan eens op de website van Scheepjes voor verschillende ideeën.

 

Patronen van Scheepjes

Zoekt u een leuk breipatroon voor Scheepjes wol of andere garens van Scheepjes? Bij ons kunt u een leuk Scheepjes Stone Washed Trui Breipakket bestellen. Scheepjes biedt zelf uiteraard ook geweldige en inspirerende ideeën en mogelijkheden. Op de website van Scheepjes vindt u patronen die u voor een euro kunt bestellen en stellen bloggers hun prachtige creaties aan u voor. Heeft u al voldoende inspiratie? Bestel dan snel de benodigde materialen en verras uzelf of uw familieleden met een prachtige creatie!

 

Heeft u nog vragen over de collectie van Scheepjes wol en garen? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!


1.