X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Het mooiste borduurgaren


Als u op zoek bent naar borduurgaren wilt u vanzelfsprekend de allerbeste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u of anderen voor lange tijd kunnen genieten van uw handwerk. Uiteraard kunt u bij Handwerk-Hobbyzaak terecht voor borduurgaren van een hoge klasse. Zo hebben we borduurgaren van twee verschillende merken die beiden hun eigen specifieke voordelen en nadelen hebben. Een optimale keuze daarin is altijd afhankelijk van uw persoonlijke wensen, maar ook van uw budget. Van beide merken hebben we een breed aanbod. Mocht er desondanks toch iets niet kunnen vinden op de site, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag aan het door u gewenste garen voor uw borduurwerk.Borduurgarens van DMC


Het borduurgaren van DMC is een uitstekende keuze die zeker bij u in de smaak zal vallen. Borduurgaren van DMC bestaat al meer dan tweehonderdvijftig jaar en behoort tot het meest populaire borduurgaren dat verkrijgbaar is. Op onze website vindt u origineel DMC borduurgaren tegen uitermate lage prijzen. De kwaliteit van dit garen is hoog en de kleuren zijn lichtecht, waardoor uw borduurwerk direct tot leven komt. Van het merk DMC heeft u de keuze tussen Cocoon, Borduurwol en Cotton Perle dikte vijf van tien en vijfentwintig meter. Daarnaast vindt u in onze uitgebreide collectie van DMC Mouline Light Effects borduurgaren, Mouline Special en Mouline Satin, die stuk voor stuk garant staan voor een bijzonder mooi resultaat.
 

Anchor borduurgarens


Naast het mooie borduurgaren van DMC vindt u op onze website tevens borduurgaren van het bekende merk Anchor. Ook dit is een zeer sterk borduurgaren van een hoge kwaliteit. Het is gemaakt van langvezelige katoen en de kleurstoffen zijn kleur- en lichtecht, zodat uw borduurwerk ook na een keer wassen mooi blijft. Daarnaast zijn de borduurgarens van Anchor dubbel gemerceriseerd, waardoor ze een mooie glans hebben. Het borduurgaren van Anchor bestaat uit zes draden, die eenvoudig te splitsen zijn. Daarom wordt het ook wel splitzijde genoemd. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt kiezen hoeveel draden u gebruikt, waardoor u mooie effecten kunt creëren in uw borduurwerk. In ons ruime assortiment vindt u altijd de juiste kleur om mee aan de slag te gaan.
 

Het beste borduurgaren vindt u bij Handwerk-Hobbyzaak


Handwerk-Hobbyzaak.nl biedt de beste borduurgarens van een uitmuntende kwaliteit. Verreweg de meeste van onze borduurgarens zijn uit voorraad leverbaar en worden een dag na bestelling al bij u thuisbezorgd. Wilt u de borduurgarens uit ons assortiment graag met eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkelvestiging aan de Streeperstraat 45 in Landgraaf. Voor vragen over onze borduurgarens of een van onze andere producten kunt u contact opnemen via info@handwerk-hobbyzaak.nl of +31 (0)45 - 53 21 759.


1.