X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Schilderen-op-Nummer

Schilderen op nummer


Wilt u een schilderen op nummer pakket bestellen om uw vrije tijd op een creatieve manier door te brengen? Een goed idee! Schilderen op nummer is een geweldige hobby die heerlijk rustgevend is. Het leuke van deze hobby is dat u er bovendien een prachtig schilderij aan overhoudt waar u echt trots op zult zijn. Bij Handwerk-Hobbyzaak kunt u kiezen tussen diverse prachtige schilderijen van de merken Protsvetnoy, Wizardi., Docrafts en Dotty Designs. Alle merken bieden uitstekende materialen en een prachtige collectie die u zeker aan zal spreken. Het zal moeilijk zijn om te kiezen, maar in onze uitgebreide collectie vindt u gegarandeerd een schilderij dat past bij uw smaak en inrichting!Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Wat is schilderen op nummer precies?

Schilderen op nummer is eigenlijk niets anders dan het inkleuren van voorgenummerde vakjes met bijbehorende verf. U kent het principe vast wel van de kleurplaten voor kinderen. Met schilderen op nummer ontvangt u echter een echt canvas en alle benodigde verfmaterialen om een prachtig schilderij te maken. Leuk voor aan de muur in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of een andere ruimte in huis!


Protsvetnoy schilderen op nummer

Protsvetnoy biedt een bijzonder mooie collectie voor liefhebbers van iedere leeftijd. Houdt u van klassiek, modern of juist een ander genre? Bij Protsvetnoy vindt alles wat u zoekt. Prachtige vazen met bloemen, winterse taferelen, ballerina’s, schattige huisdieren of een oriëntaals schilderij, zoekt u maar uit. Natuurlijk zijn de pakketten van Protsvetnoy schilderen op nummer helemaal compleet. Ze worden bovendien geleverd in een prachtige verpakking, dus ze zijn ook leuk om cadeau te doen!


Wizardi schilderen op nummer

In de collectie van Wizardi vindt u voorbedrukte schilderijen in de meest uiteenlopende richtingen. Of u nu een schilderij zoekt voor uw keuken, uw woonkamer of een kinderkamer, hier vindt u gegarandeerd iets naar uw smaak. Stillevens, originele kunstwerken van bekende schilders, huisderen, schattige kinderprenten, dieren in het wild, landschappen, Wizardi biedt het allemaal. Kies een mooi schilderij voor uzelf of verras een familielid, vriend of vriendin met een bijzonder exemplaar.


Docrafts schilderen op nummer

Docrafts paint by Numbers biedt een leuke collectie voor de kleine en beginnende hobbyist. Wilt u samen met uw kind een mooi schilderij op nummer maken of is dit de allereerste keer? Bekijk dan deze leuke collectie. Met maximaal zeven verfkleuren kunt u de leukste schilderijen maken van sprookjes, dieren, de ruimte of leuke landschappen. Bekijk snel deze leuke collectie en maak een keuze die bij u of uw kind past!


Dotty Designs schilderen op nummer

De collectie van Dotty Designs schilderen op nummer vindt u de mooiste schilderijen tegen een leuke prijs. Stuk voor stuk zijn het designs waarop dieren in hun natuurlijk omgeving zijn afgebeeld. Leuke koala’s, tropische vissen, wilde dieren in Afrika of prachtige vlinders, ieder pakket heeft haar eigen bijzondere kleuren. Deze schilderijen zijn leuk om te maken en staan geweldig in iedere ruimte van uw woning!


1.