X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Diamond-Painting-Kaarten

Diamond Painting Kaarten


Hebt u de Diamond Painting kaarten al gezien uit onze collectie? Ze zien er niet alleen schattig uit maar zijn ook erg leuk om te maken. Als u iemand bent die graag kaarten verstuurt tijdens bijzondere gelegenheden zoals kerst of een verjaardag dan zijn deze leuke diamant kaarten echt iets voor u. Ook om zomaar een kaartje te sturen zijn deze Diamond Painting kaarten erg leuk, omdat u wilt zeggen dat u van iemand houdt bijvoorbeeld of iemand succes wilt wensen. Vindt u het zonde om de glinsterende kaarten te versturen en houdt u ze liever zelf? Wij begrijpen dat helemaal. Van de vele leuke kaartjes uit ons assortiment kunt u bijzondere schilderijtjes maken, zoals bijvoorbeeld de Halloween Diamond Painting kaarten. Of u de kaarten nu voor uzelf maakt of voor een ander, het is altijd een feest en voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.Weergave:
  1 / 20  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Onze Diamond Painting pakketten


De pakketten van Diamond Painting kaarten uit onze collectie zijn allemaal voorzien van leuke kaarten, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte pakjes, een werkpen, wax en een symbolen lijst. Met de werkpen en de wax plakt u eenvoudig de diamantjes op het karton maakt u een prachtige kaart. De diamantjes zijn verschillend van vorm. Zo kunt u kiezen voor kaarten met een ronde strass vorm, maar ook diamantjes in de vorm van een ster of druppels. Bekijk snel onze leuke collectie en kies een pakket Diamond Painting kaarten uit dat bij u past. De kaarten zijn van een normaal formaat dus altijd leuk om te verzenden.
 

Diamond Painting kerstkaarten


Breng uw huis helemaal in kerstsfeer met de leuke Diamond Painting kerstkaarten uit ons assortiment of verstuur ze naar uw familie of vrienden. Zeker in deze tijd van het jaar met de vele kaarsjes en verlichte kerstbomen is een glinsterende kaart extra gezellig en opvallend. We hebben de leukste kerstkaarten met diamantjes die u zelf kunt maken. Wat dacht u van kaarten met een fonkelende kerstman of kaars, een vrolijk glinsterende sneeuwman of Rudolf het rendier die u tegemoet straalt? Niet alleen leuk om te versturen met een lieve boodschap, maar vooral leuk om zelf te maken. Wilt u een leuk kerstcadeau geven? Dan zijn deze kaartensets ook bijzonder om te schenken. Wellicht ontvangt u het volgende jaar dan zelf zo’n prachtige Diamond Painting kaart in kerstsfeer.


Diamond Painting verjaardagskaarten


Als u jarig bent is het altijd bijzonder om een kaart te ontvangen met een persoonlijke boodschap. Dat geldt natuurlijk ook voor anderen. Wilt u graag een originele verjaardagskaart versturen aan een familielid, vriend of vriendin? Dan zijn de leuke Diamond Painting kaarten uit onze collectie gegarandeerd een succes. De vrolijke figuren, taarten en ballonnen op de kaarten zijn al vrolijk, maar worden dat helemaal als u er leuke diamantjes op bevestigt die de jarige tegemoet stralen. Ook voor jarige kinderen hebben wij de leukste Diamond Painting kaarten waar ze zeer verrast door zullen worden. Een glinsterende verjaardagskaart maakt de dag net een stukje leuker en u kunt zelf weer uw leuke hobby uitvoeren met de bijzondere Diamond Painting kaarten uit onze collectie.


1.