X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Borduren - diverse materialen


Borduren is een geweldige handwerkhobby die al eeuwenlang bestaat. U vindt in ons assortiment veel verschillende zaken die te maken hebben met borduren en onze producten zijn allemaal direct uit voorraad leverbaar. Zoekt u een compleet borduurpakket van één van de bekende borduur topmerken? Bekijk dan snel onze pakketten van Lanarte, Vervaco, DMC, Thea Gouverneur, Anchor, Eva Rosenstand, Marjolein Bastin of Pako. Naast onze borduurpakketten bieden wij tevens een ruime keuze aan linnen borduurstof, Aida, kaaslinnen en handwerkstof. Ook voor borduurboeken en handige borduurbenodigdheden zoals schaartjes en opbergers kunt u bij ons terecht. Wilt u borduurgaren bestellen? Wij hebben alle kleuren DMC en Anchor. Kortom, bij ons bestelt u eenvoudig alles voor borduren online!

 Borduren met kralen


In onze online winkel vindt u een mooi assortiment borduurpakketten met kralen waarmee u de mooiste patronen kunt borduren. Alle benodigde materialen bevinden zich in het pakket en ieder patroon is voorbedrukt. Borduren met kralen is niet ingewikkeld en het resultaat is altijd bijzonder mooi. De glanzende kraaltjes brengen een mooie gloed over uw borduurwerk. De pakketten met 3D effect bevatten kralen van diverse grootte. Ook dat geeft een erg bijzonder effect.
 

Borduurgaren


Zoekt u naar borduurgaren, dan vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Wij hebben zowel borduurgaren van DMC als van het merk Anchor. Het borduurgaren van DMC zal u zeker bevallen. Het merk bestaat al meer dan tweehonderdvijftig jaar en is erg populair. Wij bieden het aan tegen zeer scherpe prijzen. Het borduurgaren van Anchor is natuurlijk net zo mooi, maar heeft net weer andere eigenschappen. Wat u wilt bestellen hangt af van uw persoonlijke voorkeur en budget.
 

Borduurpakketten


Wij bieden online een zeer brede collectie van meer dan honderdduizend borduur artikelen, waaronder veel bijzondere borduurpakketten. De pakketten uit ons assortiment zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit en van gerenommeerde merken als Anchor, Lanarte, Pako en Permin. Onze  borduurpakketten zijn scherp geprijsd. Ze bieden diverse thema’s, dus er is zeker iets van uw gading bij. Maak snel een keuze uit de mooie pakketten tegen zeer betaalbare prijzen.     


Borduurstoffen


Als u borduurstoffen zoekt voor een bijzonder borduurwerk, dan vindt u bij ons een eindeloze reeks aan linnen stoffen. Linnen is een natuurlijk materiaal dat met haar onregelmatige structuur een antieke uitstraling geeft. U vindt bij ons diverse kleuren linnen van het merk Permin, in verschillende afmetingen en zogenaamde draden. Wilt u onze collectie borduurstoffen liever zelf komen bekijken of voelen? Komt u dan gerust langs in onze winkel in Landgraaf.


Plastic Stramien


Een plastic stramien of plastic canvas is een veelzijdig product. U kunt er diverse borduurwerken mee maken in een platte maar ook in een driedimensionale vorm. U kunt een plastic stramien kopen met diverse aantallen gaatjes per inch, maar ook qua stevigheid heeft u de keuze. Bestel een stramien op maat of knip er zelf één in de door u gewenste vorm. Wij bieden vlinders, sterren, rondjes of plastic stramienen die u zelf kunt knippen.


1.