X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Phildar wol en garen

Phildar is hét merk voor breiwol, breiboeken en breipatronen in zowel Frankrijk als Belgié. Het bedrijf bestaat al sinds 1903 en heeft inmiddels meer dan 200 winkels en distributeurs. Phildar staat bekend om de kwaliteit en diversiteit in haar producten. Het merk biedt niet alleen wol aan, maar ook breiboeken waarin fantastische patronen nader zijn uitgewerkt. Phildar heeft een uitstekende reputatie op het vlak van wol en garen. Niet alleen door de enorme know how die in de loop der jaren is opgebouwd, maar ook door de originele collectie garens die wordt aangeboden.Phildar collectie

Trendy én klassieke modellen en patronen met daarbij precies de juiste materialen: dat is de insteek van Phildar. Of u nu superlieve babykleertjes wilt breien, een originele beanie of een Noorse muts, Phildar heeft een uitgebreide collectie garens en wol van verschillende samenstellingen in ongelooflijk veel kleuren. Fantasiegarens met 'bont-look', de uitstraling van 'tweed' of shiny glim-garens in metallic-kleuren. Uiteraard alles volgens de laatste trends en het nieuwste seizoen.

 

Phildar breiboeken

Krijgt u of één van uw kinderen binnenkort een kleintje? Phildar heeft een uitgebreide collectie babybreiboeken. In deze geweldige boeken staat diverse patronen van kleertjes die u kunt breien of haken. De superlichte en fijne materialen in de lieve pasteltinten geven de baby een schattig uiterlijk. Wilt u liever wat stoerdere kleuren kiezen? Ook dat is mogelijk. Brei uw eigen babykleertjes of accessoires voor de babykamer aan de hand van eenvoudige patronen en beschrijvingen. U creëert daarmee een geweldige traditie die nog lang bewaard zal blijven.

 

Inspiratie opdoen met Phildar

Bij ons kunt u uw hart ophalen met de vele prachtige garens en wol van Phildar. Heeft u een prachtige wol of ander garen van Phildar gezien en zoekt u inspiratie? Blader dan door de Phildar breiboeken en ontdek de breimaterialen en breipatronen voor elk seizoen. Deze geweldige breiboeken zijn verkrijgbaar met patronen voor dames, heren, kinderen en baby’s. Uiteraard kunt u ook complete breipakketten bestellen.

 

Heeft u nog vragen over de collectie van Phildar wol en garen? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!


1.