X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Schachenmayr wol en garen

Schachenmayr is een bekend merk in de wol en katoen wereld. Het Duitse bedrijf is al bijna twee eeuwen leverancier van een complete selectie wol en katoen garens. De garens van Schachenmayr vinden gretig aftrek bij liefhebbers van breien en haken. Ze zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ook de kleurnuances zijn veelvuldig te noemen. Wilt u een bijzonder goede kwaliteit garen en wol? Dan maakt u met Schachenmayr een uitstekende keuze. De combinatie van sterke kwaliteit en prachtige kleuren maakt handwerken extra leuk!Collectie Schachenmayr

In de Schachenmayr collectie vindt u wol en garens die jarenlang hun hoogwaardige kwaliteit bewijzen, maar ook trendy garens die de laatste mode volgen. Het assortiment van Schachenmayr wordt twee keer per jaar geactualiseerd en volledig aangepast aan de laatste mode- en kleurtrends. Daarmee hebben de garens altijd een moderne uitstraling en volgen ze de nieuwste tijdgeest. Elk seizoen komt er een nieuwe collectie uit die is verdeeld in verschillende assortimenten. Tussen de verschillende soorten is een duidelijk verschil. U kunt aan de kleur van de banderol duidelijk zien met welk assortiment u te maken heeft.

 

Assortiment Schachenmayr

Met welke Schachenmayr garens u gaat werken hangt uiteraard af van hetgeen u wilt maken. De collectie bestaat uit natuurlijk garen zoals 100% wol en 100% katoen, maar ook uit synthetisch garen en een mix van natuurlijke en synthetische garens. De buitengewone kleurpaletten, interessante texturen en verfijnde garens voelen zacht aan en verrassen door het onderhoudsgemak. Garen en wol van dit merk blijft ook in de wasmachine bijzonder mooi.

 

Schachenmayr voor ieder project

Schachenmayr heeft het juiste garen of de juiste wol voor ieder project. De enorme keuze zal u inspireren tot het maken van leuke truien, kinderkleding, warme mutsen, sokken, pannenlappen of een knuffelbeest. Wilt u uitstekende wol en garen gebruiken voor uw handwerk project? Gebruik dan die van Schachenmayr. Het is één van de toonaangevende producenten van brei- of haakgarens.

 

Heeft u nog vragen over de collectie van Schachenmayr? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

 

Kijk ook eens bij onze Schachenmayr breipakketten en haakpakketten!


1.