X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Katia Concept 

 

Katia Concept: in lijn met de natuur

Katia is een merk dat graag natuurlijke breimaterialen vervaardigt en de schoonheid van de natuur terug wil laten komen in haar materialen, textuur en kleuren. Het minimalistische ontwerp zorgt er dan ook voor dat haar gebruikers net even wat meer stilstaan bij de natuur. Met de collectie Katia Concept gaat Katia nog verder terug naar de eenvoud van vormen dan met haar gebruikelijke producten. Natuurlijke vezels zoals wol, katoen, lamswol, merinowol, alpacawol, mohair en zijde zijn de belangrijkste materialen van deze collectie en zowel de zomer- als wintermaterialen zijn op een verrassende manier gemêleerd. Zo houdt u uw breistijl zo natuurlijk mogelijk en toch heel creatief.  
 Katia biedt kwaliteit en gemak

Het merk Katia is ongekend populair bij onze klanten en ook wij zijn er erg van gecharmeerd. De natuurlijke materialen van Katia bieden een geweldige kwaliteit maar ook gebruikersgemak. De uiteindelijke creaties die zijn vervaardigd met de materialen van Katia Concept voelen soepel en zacht, dragen prettig en isoleren goed. Daarmee biedt Katia een ideale combinatie van comfort en natuurlijke materialen. Ondanks haar minimalistische concept volgt ook Katia Concept de breimode en trends op de voet. U vindt op onze website maar ook op de website van Katia de mooiste creaties zodat u er altijd hip en trendy uit zult zien én comfortabele kleding kunt dragen. 

 

De verschillende materialen van Katia Concept

Katia Concept bestaat uit verschillende soorten 100% pure garens zoals wol, katoen, linnen en mohair. De collectie biedt echter ook diverse combinatie garens zoals katoen gemengd met merinowol, wol met polyamide of alpaca gemengd met polyamide. Ieder garen heeft haar eigen karaktereigenschappen en uw uiteindelijke keuze zal mede daarvan afhankelijk zijn. Kiest u voor de zachte en chique glitter van Alpaca silver, de lichte zachte wol van Cashmere of de thermische wol van Gobi Lach? Wat u ook kiest, u maakt altijd een keuze voor optimaal draagcomfort en fijn materiaal om mee te werken. Want ook dat laatste is bepalend voor de populariteit van Katia en haar bijzondere collectie Katia Concept. 

Bekijk ook eens de uitgebreide en inspirerende breiboeken op de website van Katia vol modieuze brei- en haakpatronen voor dames, heren en kinderen. In onze collectie vindt u gegarandeerd de beste materialen voor de vele leuke en vrolijke patronen van Katia. 


1.