X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

De Handwerk-Hobbyzaak cadeaubon, verkrijgbaar in diverse waarden


Is een geliefd iemand uit uw familie of vriendenkring helemaal verslingerd aan haken of breien en viert die binnenkort een feestje? Heeft u een collega of kennis die gek is van handwerken en wilt u graag een origineel cadeau geven dat altijd goed bevalt? Dan is een cadeaubon van de Handwerk-Hobbyzaak het ideale geschenk. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u daar aan uit wilt geven en de ontvanger van onze cadeaubon kan op haar of zijn gemak rustig onze website bekijken en iets moois uitzoeken uit onze uitgebreide collectie.


Weergave:


Bezig met laden...
Handwerk-Hobbyzaak.nl Cadeaubon
€ 10,00

Prijs per stuk

Online bestellen of ophalen in de winkel


Onze cadeaubonnen zijn te verkrijgen in de waarden 10, 25, 50 en 100 euro. U bepaalt zelf hoeveel u er wilt hebben en tegen welke waarde. Zo heeft u voor iedere gelegenheid een passend cadeau. Als u de Handwerk-Hobbyzaak cadeaubon bestelt ontvangt u deze binnen één tot drie werkdagen met de post, uiteraard geheel in stijl in een mooie cadeauverpakking. Indien u dat wilt kunnen wij de cadeaubon ook naar een ander adres sturen. Handig als u zelf niet op visite kunt gaan maar toch graag een origineel cadeau wil geven! Wilt u liever onze cadeaubon komen ophalen bij onze winkel in Landgraaf? Ook dat is natuurlijk mogelijk. U betaalt dan geen verzendkosten. 
 

De Handwerk-Hobbyzaak cadeaubon, hoe werkt het? 


Al onze cadeaubonnen hebben aan de achterzijde een unieke code die eenmalig verstrekt wordt en dus ook eenmalig gebruikt kan worden. Deze code kan worden ingevoerd tijdens het afrekenen van een bestelling. De waarde van de cadeaubon wordt direct in mindering gebracht op de kosten van een artikel. De cadeaubon kan gebruikt worden voor artikelen met een waarde die gelijk is aan of groter is dan de cadeaubon, we kunnen helaas geen geld retour geven bij een artikel met een lagere prijs. Onze cadeaubonnen kunnen niet worden ingezet om de verzendkosten te voldoen. 
 

Geldigheidsduur van onze cadeaubonnen


Al onze cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van achttien maanden.

Wilt u uw vriendin, vriend, familielid of kennis verrassen met een origineel cadeau? Bestel dan nu een cadeaubon van de Handwerk-Hobbyzaak. U kunt hen geen groter plezier doen! 


1.