X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Sokkenwol

Sokkenwol

Bent u op zoek naar sokkenwol om sokken te kunnen breien of haken? Wij hebben diverse soorten sokkenwol in ons assortiment van de merken Lana Grossa, Katia, Schachenmayr en Durable. Kiest u voor grotendeels scheerwol, alpacawol, merinowol of juist liever voor grotendeels katoen? Dat hangt er natuurlijk helemaal van af in welk seizoen u de sokken wilt dragen. Bekijk onze verschillende soorten sokkenwol en u zult zich verbazen over de mogelijkheden, kleuren en patronen. Zo hebben wij voor ieder wat wils, zelfs wol voor de leukste baby sokjes! 

Lana Grossa

De sokkenwol van Lana Grossa bestaat uit het winterse Boots, Harris en Outback en het zomerse Missoni. De eerste drie bestaan grotendeels uit wol, de laatste grotendeels uit katoen. Elke soort Lana Grossa sokkenwol bevat meer dan één kleur en dat maakt de sokken van Lana Grossa niet alleen lekker warm, maar vooral heel mooi!
 

Katia

Katia heeft net als Lana Grossa zowel wol voor wintersokken als wol voor zomersokken. De Andes sokkenwol bevat Alpacawol en dat maakt de sokken heerlijk zacht en warm. Bombay sokkenwol bestaat voor 41% uit katoen en dat maakt de sokken lekker luchtig. Bombay wol is met haar vrolijke kleuren bovendien ook erg geschikt voor het maken van een leuke omslagdoek of bijvoorbeeld een shawl.
 

Schachenmayr

Schachenmayr maakt verschillende soorten sokkenwol die u zeker zullen bevallen. De
Baby Smiles wol is een extra zachte en huidvriendelijke wol in vrolijke en lieve kleurtjes. De Regia 4-draads sokkenwol is door de vier draden extra sterk waardoor uw sokken stabiel van vorm blijven, deze wol is om deze reden ook prima geschikt voor knuffels. Schachenmayr heeft bovendien een wereldwijde primeur met haar Regia Pairfect: twee volkomen identieke sokken uit één bol wol met een duidelijke startdraad per sok.
 

Durable

Van het merk Durable bieden wij twee soorten sokkenwol die beiden ook uitermate geschikt zijn voor andere prachtige werkjes zoals truien, wanten, mutsen, shawls, etcetera. Het zijn de Norwood en de Norwood Plus, beide van een net iets andere samenstelling en allebei van een uitstekende kwaliteit. De Norwood Plus is met name bijzonder mooi om Noorse sokken, truien of mutsen te maken. 


1.