X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Magazines


Vind hier uw inspirerende magazines voor haak- en breiwerk
Wilt u niet direct een boek aanschaffen maar vindt u magazines over breien of haken wel heel leuk? Dan komt u zeker aan uw trekken met onze uitgebreide collectie leuke en leerzame magazines. Bent u fan van een specifiek merk wol? Zowel voor brei- of haakfanaten brengen de bekendste wol- en katoenmerken diverse leuke magazines uit met bijzondere patronen voor kleding, huisinrichting, accessoires, een baby uitzet of voor lieve haak- of breiwerkjes voor barbies en poppen. U vindt ze allemaal in onze collectie.


Magazines Filati en Lana Grossa


Bent u gek op de garens van Lana Grossa en wilt u daar heel graag iets moois mee maken? Begrijpelijk, want alleen al de fijne garens van Lana Grossa zoals kasjmier, mohair, zijde, alpaca en merinowol zijn reden genoeg om iets unieks te maken waar u nog veel plezier aan zult beleven. Met de Filati en Lana Grossa magazines krijgt u direct veel inspiratie voor het maken van dames-, heren en kinderkleding voor lente, zomer, herfst en winter, maar ook voor accessoires en home deco werkjes zijn prachtige patronen te vinden. Bekijk direct het aanbod en u vindt gegarandeerd iets dat bij u past. 
 

Phildar magazine


Bent u gek op de uitstekende kwaliteit breiwol van Phildar en kunt u niet genoeg krijgen van de enorme hoeveelheid prachtige kleuren uit het assortiment? Bekijk dan eens leuke nieuwe patronen en doe inspiratie op voor een nieuw ontwerp met de leuke magazines van Phildar. Of u nu wilt gaan breien voor een baby, een wat ouder kind, uzelf of uw man, met deze leuke magazines vindt u volop ideeën voor een nieuwe outfit. Er zijn zelfs patronen voor de wintersport kledij, kleding om op avontuur te gaan en natuurlijk voor een leuke nieuwe set voor de kerst. Ideeën genoeg voor weer heel wat nieuwe gezellige brei uurtjes. 
 

Katia magazine 


Bent u ook zo gek op de gebreide Ondas en Triana sjaaltjes waar Katia zo bekend mee geworden is? De breiwol van dit leuke klassieke Spaanse merk is van hoge kwaliteit en ook de magazines van Katia zijn kwalitatief uitstekend. Het minimalistische concept van Katia met haar natuurlijke kleuren en garens biedt enorm veel mogelijkheden om inspiratie op te doen voor de mooiste patronen en modellen voor dames-, heren- en kindermode. Gaat u voor easy knits, chic, basics, sport, urban of essentials? In de leuke Katia magazines vindt u het allemaal. 


Diverse magazines met ideeën en patronen om te breien en haken


Zoekt u niet specifiek naar een speciaal merk magazine maar wilt u wel graag leuke ideeën opdoen voor nieuwe technieken of patronen? Wij hebben ook algemene magazines waar u zeker veel inspiratie uit zult kunnen halen. Ook voor beginners hebben wij diverse magazines over de basics van breien en haken, om stap voor stap de vele technieken te leren. Bent u op zoek naar een leuk cadeautje? Onze magazines zijn ook enorm leuk om weg te geven! 


1.