nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Heeft u borduurgaren nodig? Dan is het borduurgaren van DMC een uitstekende keuze die zeker bij u in de smaak zal vallen. Borduurgaren van DMC bestaat al meer dan 250 jaar en behoort tot het meest populaire borduurgaren dat verkrijgbaar is. Op de website van Handwerk-Hobbyzaak.nl vindt u origineel DMC borduurgaren tegen uitermate lage prijzen.

Naast borduurgaren van DMC vindt u op onze website ook borduurgaren van het bekende merk Anchor. Beide typen borduurgaren hebben hun eigen specifieke voordelen en nadelen en de optimale keuze is dan ook afhankelijk van uw persoonlijke wensen en budget. Bij Handwerk-Hobbyzaak.nl hebben we een breed aanbod borduurgaren van DMC te koop.

Borduurgaren DMC te koop

Wanneer u houdt van borduren, wilt u logischerwijs borduurgaren gebruiken van de hoogst mogelijke kwaliteit. Kwalitatief hoogwaardig borduurgaren borduurt niet alleen een stuk prettiger, maar laat uw borduurwerken ook een stuk beter tot uiting komen. Borduurgaren van DMC behoort tot de beste kwaliteitsgarens in de huidige markt.
De brede collectie borduurgaren van DMC op de website van Handwerk-Hobbyzaak.nl stelt u in staat de meest uiteenlopende borduursels te maken. Zoekt u een goedkoop DMC borduurgaren met een bepaalde kleur of met een opvallende glans? Wat uw wensen ook zijn, wij hebben uw gewenste borduurgaren van DMC altijd ruim voorradig.

Borduurgaren DMC Coton Perle 5 en Mouline Special 117

Het borduurgaren van DMC is bij Handwerk-Hobbyzaak.nl verkrijgbaar in verschillende varianten. Een goede keuze is bijvoorbeeld het borduurgaren DMC Coton Perle 5, waarbij u de keuze heeft uit talloze prachtige kleuren. Dit prettige borduurgaren is zeer geliefd bij borduurliefhebbers en wordt dan ook regelmatig besteld door onze Nederlandse en Belgische klanten.

Ook het borduurgaren DMC Mouline Special 117 mag zeker niet onvermeld blijven. Borduurgaren DMC Mouline Special 25 bestaat uit 6 eenvoudig te splitsen draden, waardoor u de effecten simpel kunt variëren. DMC Mouline wordt geproduceerd uit het beste langvezelige katoen ter wereld en heeft een unieke glans doordat het dubbel gemerceriseerd is.

Borduurgaren DMC goedkoop kopen

De gebruikte kleurstoffen voor het borduurgaren van DMC zijn lichtecht en kleurecht en verzekeren u daarom van een fantastisch resultaat tijdens het borduren. Ondanks de hoge kwaliteit van de materialen kunt u DMC borduurgaren zeer goedkoop kopen via Handwerk-Hobbyzaak.nl. Daarnaast bezorgen wij zeer snel en brengen wij vanaf € 40,00 geen verzendkosten in rekening.

Hoewel borduurgaren van DMC via onze website kopen zeer eenvoudig is, geven sommige van onze klanten de voorkeur aan een bezoekje in onze winkel. Graag nodigen wij u uit in onze winkelvestiging aan de Streeperstraat 45, 6371 GL te Landgraaf. Meer weten? Mail naar info@handwerk-hobbyzaak.nl of bel naar +31 (0)45 - 53 21 759.