nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

3D vellen winnen tegenwoordig sterk aan populariteit bij Nederlanders in alle leeftijdscategorieën. Deze vellen, ook wel bekend als 3D knipvellen, worden met name gebruikt om 3D kaarten mee te maken. Maar hoe werkt dit nu precies en wat is hier zoal voor nodig? Dat leggen we u hieronder uitgebreid uit.

3D vellen bevatten meerdere tekeningen van hetzelfde object, waarbij elke tekening net even anders is. Voor elk object moeten alle tekeningen op elkaar worden gestapeld (van voorgrond naar achtergrond), waardoor er diepte ontstaat. Dit creëert het 3D effect dat de reden is achter de naam van 3D vellen.
-25%
3D Knipvel  - Wonderful Christmas - Kerstdecoratie
3D Knipvel - Wonderful Christmas - Kerstdecoratie
€ 0,80 € 0,60

Prijs per stuk

-25%
3D Knipvel - Amy Design - Animal Medley - Farm Animals
3D Knipvel - Amy Design - Animal Medley - Farm Animals
€ 0,80 € 0,60

Prijs per stuk

-25%
3D Knipvel - Amy Design - Animal Medley - Felines
3D Knipvel - Amy Design - Animal Medley - Felines
€ 0,80 € 0,60

Prijs per stuk

3D vellen kopen

Zoals gezegd worden 3D vellen vooral gebruikt om 3D kaarten te maken. De thema’s van deze 3D kaarten en van de tekeningen op de 3D knipvellen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Van 3D vellen met dieren tot 3D knipvellen voor kerst: in de 3D webshop van Handwerk-Hobbyzaak.nl vindt u vrijwel elk denkbaar thema om 3D kaarten mee te maken.

Verreweg de meeste 3D vellen vindt u in de Hobby categorie op onze website. U heeft hierbij de keuze uit de meest bekende merken op het gebied van 3D knipvellen, zoals Amy Design, Precious Marieke en Yvonne Creations. Zo staat niets u in de weg om werkelijk de mooiste 3D kaarten te creëren.

3D knipvellen te koop

3D vellen kopen kan een dure hobby zijn, wanneer u de knipvellen niet inkoopt bij de juiste aanbieder. Handwerk-Hobbyzaak.nl is een van de meest voordelige 3D webshops op internet en biedt u talloze 3D knipvellen om 3D kaarten mee te maken. Wij hebben honderden 3D knipvellen te koop en breiden onze collectie nog altijd regelmatig uit.

3D vellen kopen is een uitstekende manier om originele hobby kaarten te maken die zich weten te onderscheiden van de doorsnee kaarten die mensen vaak toegestuurd krijgen. Wilt u bijvoorbeeld een origineel kaartje maken voor een verjaardag, geboorte, bruiloft of kerst? Dan maakt u met onze 3D knipvellen snel en eenvoudig de mooiste 3D kaarten.

3D vellen webshop en hobbywinkel online

Handwerk-Hobbyzaak.nl is dé hobbywinkel online waar u terecht kunt voor al uw behoeften op het gebied van 3D vellen en 3D kaarten. Wij bieden u 3D knipvellen van de hoogste kwaliteit, maar hanteren desondanks hele aantrekkelijke prijzen. Wij beschikken over een ruime voorraad van vrijwel al onze artikelen en sturen uw bestelling daarom zeer snel op.

Wilt u 3D vellen kopen bij de 3D webshop van Handwerk-Hobbyzaak.nl? Bij een bestelling van boven de €40,00 krijgt u uw 3D knipvellen gratis thuisbezorgd. Wilt u meer weten over 3D kaarten maken of heeft u een vraag over een van onze 3D vellen? Bel ons dan op +31 (0)45 - 53 21 759 of stuur een mailtje naar info@handwerk-hobbyzaak.nl.