nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Bij Handwerk-Hobbyzaak.nl streven we naar een snelle afhandeling van uw order. Onze vervoerder haalt dagelijks de bestellingen bij ons af en levert die u de volgende werkdag.

De meeste van onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Indien wij in de winkel onvoldoende voorraad hebben, zullen wij uw artikelen direct bij onze leveranciers bestellen.
Voor meer dan 80% van ons assortiment geldt, dat wij het dan de volgende ochtend in huis hebben en het de daaropvolgende dag bij u aangeboden wordt. In sommige gevallen kan het langer dan een week duren voor een artikel bij ons in huis is.

Orders van voorraadartikelen heeft u binnen 2-3 werkdagen in huis. Bestellingen die op vrijdagavond, zaterdag of zondag bij ons binnen komen, zullen op maandag ochtend verwerkt worden. Tijdens feestdagen gelden afwijkende levertijden.

De verzendkosten die wij in rekening brengen, zijn uitsluitend kostendekkend. Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Vandaar dat wij een deel van de verzendkosten tot een aankoopbedrag van € 40,00 voor onze rekening nemen.

In Nederland betaald u € 2,95 verzendkosten tot een aankoopbedrag van € 40,00. Daarboven verzenden wij dus gratis.  

Voor verzending naar Belgie en Duitsland betaald u € 3,95 verzendkosten tot een aankoopbedrag van € 40,00. Daarboven verzenden wij dus gratis. 

Als u een bestelling wilt plaatsen voor een ander land kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier en zullen wij contact opnemen met de vervoerder voor de juiste verzendkosten.

Voor informatie over ruilen, retourneren, schade of klachten verwijzen wij u naar de tekst over ruilen en retourneren. Heeft u vragen over de levertijd van een bepaald artikel of uw bestelling, dan verzoeken wij u het contactformulier daarvoor te gebruiken of contact met ons te zoeken via 045-5321759 of via de e-mail: info@handwerk-hobbyzaak.nl

Wij danken u voor het vertrouwen in handwerk-hobbyzaak.nl.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.