X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Haaknaalden

Bent u op zoek naar haaknaalden om een prachtig haakwerk te creëren? Wij hebben een ruim assortiment haaknaalden van verschillende merken en materialen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Zoekt u een haaknaald voor een fijn kantproject, voor grof werk of voor wol? Wij hebben ze in ons assortiment. Wilt u een tunische haaknaald aanschaffen, een haaknaald van bamboe, een kunststof haaknaald of een ergonomische haaknaald? Wij hebben ze met en zonder knop, enkel en dubbelzijdig. Kijkt u bij onze haaknaalden van Colver, Lana Grossa, Pony en Prym en u vindt gegarandeerd de haaknaalden die u zoekt.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

 

Ergonomisch

Bent u een haakfanaat en haakt u zeer regelmatig? Dan weet u als geen ander dat een haaknaald kramp of pijnlijke duimen kan veroorzaken. Daarom hebben wij een aantal ergonomische haaknaalden in ons assortiment waarmee u uren achter elkaar aan de slag kunt. De Lana Grossa Soft Grip of de Prym Soft Easy Grip bijvoorbeeld, de ergonomische Prym of de Prym met duimsteun. Zo wordt haken nóg leuker!
 

Wol

Haakt u graag met wol? Dan hebben wij geweldige wolhaaknaalden in ons assortiment die uw plezier in haken direct zullen doen toenemen. Zo hebben we veel wolhaaknaalden van Prym:  van bamboe of kunststof bijvoorbeeld, de tunische wolhaaknaald, de Prym Knooking naald of een ergonomische wolhaaknaald.
 

Fijn of juist grof werk

Maakt u graag hele fijne werkjes zoals kant of kleine kraaltjes? Dan is een haaknaald van Clover ideaal. Of u nu kiest voor een Clover Amour of een Clover Soft Touch, ze werken beide ideaal. Deze haaknaalden hebben een zachte en comfortabele handgreep en dat maakt ze bijzonder ergonomisch. Zoekt u een haaknaald voor het grovere haakwerk? Dan is de Lana Grossa Big & Easy ideaal. U koopt bij ons een Lana Grossa in diktes van 6 tot 15 mm.
 

Tunisch  

Een tunische haaknaald is net zo lang als een breinaald maar heeft de kop van een haaknaald. Bij tunisch haken zet u de steken op de naald, om ze vervolgens in een teruggaande toer weer af te kanten zonder het werkje om te draaien. Het resultaat heeft veel weg van een breiwerk. Wilt u het eens proberen? Wij bieden tunische haaknaalden van zowel Pony als Prym, een dubbelzijdig exemplaar van Pony en haaknaald punten van Prym.
 

Overig

Natuurlijk hebben wij nog veel meer haaknaalden dan hierboven omschreven. Dubbelzijdig, van kunststof, met knop, gekleurd, verwisselbaar, u noemt het maar op of wij hebben het in ons assortiment! Bekijk nu snel de mogelijkheden! 
 


“Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord.”
Accepteer geselecteerde cookies
1.