nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Diamond Painting
Nu het leven voor velen anders dan anders verloopt en thuis steeds minder afleiding is, kan het verfrissend zijn om iets totaal nieuws op te pakken. Wat dat dan moet zijn verschilt per persoon. De één zal ervoor kiezen om de binnenmuren een nieuw kleurtje te geven, de ander houdt het bij het decoreren van de muren. Daarvoor is de nieuwste rage op handwerk- en hobbygebied, diamond painting, heel geschikt.

Diamond painting is het maken van een soort mosaïekwerk met glinsterende kunststof steentjes met een diamant-achtige schittering, vandaar de benaming. De manier waarop je werkt verschilt per productsoort, maar het principe is dat je met een hulpmiddel steentje voor steentje op de ondergrond plakt.  Op deze manier maak je een uniek kunstwerk dat schittert als er licht op valt en dat zeker de aandacht trekt, waar het ook staat of hangt! 

Afhankelijk van wat je maakt is de ondergrond van zelfklevend canvas of kunststof, en werk je met een pincet, een soort lijmpen of wax. De schilderijen bijvoorbeeld worden op zelfklevend canvas gemaakt. Het patroon dat je gaat maken is erop voorbedrukt, de kleur van het steentje dat je nodig hebt correspondeert met de kleur op het canvas. De kleinere ontwerpen werken met symbolen die corresponderen met de kleuren steentjes. Hoe dan ook, het wijst zichzelf.

Begin je net met diamond painting en wil je eerst kijken of het wat voor je is, dan kun je beginnen met kaarten. Een kaart is overzichtelijk werken en relatief snel klaar. Daarna kun je overstappen op iets bewerkelijkers, zoals een schilderij. Voor ieder interieur is wel een schilderij te vinden dat daarin past, of je smaak nu klassiek, modern of bijvoorbeeld fantasy is.

Diamond painting is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Vanaf acht jaar kunnen zij meedoen. Voor hen zijn er stickers en kaarten met dieren en tekenfilmfiguren om met de steentjes te beplakken en die in moeilijkheidsgraad verschillen. Naast gewoon erg leuk om te maken zijn deze kinderkunstwerkjes bovendien een goede oefening voor de fijne motoriek.  

Ons assortiment op het gebied van diamond painting is groot, omdat veel mensen deze relatief jonge hobby hebben ontdekt en het veel variatie biedt. Ieder pakket bevat alles wat nodig is om het kunstwerk te kunnen maken. Daarnaast zijn alle accessoires ook los te koop. Kom gerust langs in de winkel of op de webshop om te kijken wat jou aanspreekt!
 
      02-06-2020 17:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

“Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord.”
1.