X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Borduurstoffen van een uitstekende kwaliteit


De borduurstoffen van Permin, ook wel Permin of Copenhagen genoemd, zijn erg bekend en worden wereldwijd veelvuldig verkocht. Het bedrijf Permin werd in de negentiende eeuw opgericht in Denemarken en heeft zich daarna ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de handwerkbranche. De producten worden wereldwijd verkocht onder de merknaam Permin - Scandinavian Art Needlework. Het handwerkbedrijf biedt niet alleen borduurstoffen aan, maar ook borduurpakketten, garens en accessoires. Bij ons vindt u van dit merk de beste en meest bekende borduurstoffen. Permin linnen is van een uitstekende kwaliteit en ideaal voor zowel beginnende als meer ervaren borduursters.
 


Permin Linnen


Permin biedt een breed assortiment aan linnen, een traditionele stof om te borduren. Het heeft een engszins onregelmatige structuur en kan zowel worden gebruikt voor kruissteken als platsteken. Juist omdat het zo onregelmatige is van structuur is het resultaat op dit linnen vaak zeer fijntjes. Vaak wordt het fijne van linnen dan ook gebruikt door borduursters die wat meer ervaren zijn. U vindt in ons assortiment verschillende varianten borduurlinnen zodat u zelf kunt kiezen hoe uw borduurwerk er uit komt te zien. Indien u borduurstoffen wilt bestellen, kijkt u dan naar het aantal draden per inch. U heeft per geborduurd kruisje twee draden nodig. Vaak geeft het patroon van uw borduurwerk aan welke grootte de stof dient te hebben. De stoffen zijn breed, zodat u waarschijnlijk meerdere borduurwerken kunt maken uit een stuk.
 

De borduurstoffen van Handwerk-Hobbyzaak


Wilt u uw borduurstoffen eenvoudig en veilig online kopen?  Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Handwerk-Hobbyzaak.nl biedt de beste borduurstoffen van een uitmuntende kwaliteit. Verreweg de meeste van onze borduurstoffen zijn uit voorraad leverbaar en worden een dag na bestelling al bij u thuisbezorgd. Wilt u de borduurstoffen uit ons assortiment graag met uw eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkelvestiging aan de Streeperstraat 45 in Landgraaf. Voor vragen over onze borduurstoffen of een van onze andere producten kunt u contact opnemen via info@handwerk-hobbyzaak.nl of +31 (0)45 - 53 21 759.


1.