X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Accessoires Diamond Painting


Heeft u accessoires Diamond Painting nodig? Dan vindt u bij ons een uitgebreid assortiment voor elk bijzonder project. Als Diamond Painting een echte hobby voor u is geworden wilt u natuurlijk graag het beste gereedschap voor uw volgende handwerk klus. Of u nu Diamond Painting schilderijen maakt, kussens of kaarten, u werkt tenslotte het best met goede accessoires. Diamond Painting rollers zijn bijvoorbeeld ideaal voor het steviger vastzetten van de diamantjes, maar ook een opbergbox, wax of een extra pincet zijn handig. Heeft u een light pad nodig om alles beter te kunnen zien of een standaard of oplader daarvoor? Ook die kunt u bij ons bestellen. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u ook voor accessoires Diamond Painting precies wat u nodig heeft. Weergave:
  3 / 3  Bezig met laden...
Diamond Dotz Wax Potjes, 4 Stuks
€ 4,40

Prijs per stuk

Diamond Dotzlite | Deluxe
€ 59,99

Prijs per stuk

Diamond Dotzlite | Everyday
€ 29,99

Prijs per stuk

Diamond Dotzlite | Pepito
€ 19,99

Prijs per stuk

Diamond Dotzlite | Professional
€ 89,99

Prijs per stuk

Diamond Painting Fixing Tool
€ 1,00

Prijs per stuk

Diamond Painting opbergbox 25 vakjes
€ 7,95

Prijs per stuk

Diamond Painting opbergbox 28 vakjes
€ 12,95

Prijs per stuk

Diamond Painting opbergdoos 3 vakjes
€ 2,40

Prijs per stuk

Diamond Painting opbergdoos 7 vakjes
€ 4,15

Prijs per stuk

-40%
Diamond Painting Roller 15 cm
Diamond Painting Roller 15 cm
€ 10,00 € 6,00

Prijs per stuk

Hoofdbandloupe inclusief 4 lenzen
€ 19,95

Prijs per stuk

Standaart Voor Licht Scherm
€ 9,95

Prijs per stuk

Zelfklevende etiketten 8x12 mm
€ 2,20

Prijs per stuk

  1 2  3   

Opberg accessoires Diamond Painting


Als u met een Diamond Painting begint ontvangt u daarbij altijd de glinsterende steentjes in een compleet pakket. Of u nu een Diamond Painting schilderij maakt, een kaart of een kussen, u krijgt altijd te veel steentjes en die kunt u bewaren in een opbergdoos. Als u een grote Diamond Painting wilt maken ontvangt u bovendien veel kleine diamantjes in verscheidene kleuren. Dan is een sorteerdoos erg handig om ze uit elkaar te houden en snel uw werk te kunnen beginnen. Wilt u een opbergdoos om uw werk bij u thuis te bewaren of wilt u wellicht een koffer waarin u ook uw gereedschap op kunt bergen om mee te nemen? Wij hebben alle soorten opberg accessoires voor uw Diamond Painting projecten. Bekijk snel onze collectie en u vindt gegarandeerd een opberg- of sorteerdoos die bij u past.


Light pads voor Diamond Painting


Vindt u het prettig om wat meer licht te hebben bij het maken van uw Diamond Painting schilderijen? Dan is een light pad of een lichtplaat werkelijk een uitkomst. Hiermee kunt u namelijk exact het licht instellen dat u nodig heeft. U plaatst een light pad of lichtbord onder uw werk zodat u exact kunt zien wat u doet. Vaak kan een light pad ingesteld worden op verschillende licht standen zodat u het licht zo kunt instellen dat het voor u prettig is. Werkt u liever voor u uit en niet op een tafel? U kunt ook een standaard kopen voor uw light pad om schuin te kunnen werken. Zo heeft u altijd de ideale positie voor uw favoriete handwerk hobby en kunt u urenlang doorgaan zonder uw ogen of handen te vermoeien.


Overige accessoires Diamond Painting


Natuurlijk hebben wij alle accessoires die u nodig heeft voor uw Diamond Painting hobby. Heeft u meer wax nodig, zoekt u een roller of een apparaatje om de diamantjes goed vast te zetten? Wilt u een goed pincet kopen of een paar pennen waar u de steentjes goed mee vast kunt maken? Wat u ook zoekt, bij ons vindt u het altijd. Ook kunt u sets kopen van diverse artikelen, zodat u goedkoper uit bent en direct over een uitgebreide toolkit beschikt. Zo zorgen wij er voor dat u uw hobby met veel plezier kunt uitvoeren en op de best mogelijke manier.


1.