nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Bij handwerk-hobbyzaak.nl doen wij onze uiterste best om uw aankoop naar tevredenheid bij u thuis af te leveren. Natuurlijk kan er ergens een kink in de kabel komen. Wanneer er reden is om een product om te ruilen of retour te sturen, hechten wij er grote waarde aan om dat naar tevredenheid af te handelen. Uw rechten als consument zijn bij wet geregeld. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

Als u iets bij ons bestelt, heeft u 14 dagen de tijd om de aankoop te annuleren. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat u voor ontvangst van de artikelen heeft getekend. Er kunnen allerlei redenen zijn om een produkt te retourneren: u heeft een beschadigd produkt ontvangen, u heeft een verkeerd produkt ontvangen, u heeft een verkeerd produkt besteld, u bent niet tevreden over het produkt en eventueel nog andere redenen.

In het geval van ruilen, retourneren, schade of een klacht kunt u gebruik maken van het retour aanvraagformulier dat u onderaan de pagina vindt.

Indien u contact met ons opneemt via het retour aanvraagformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op om het retourproces met u door te nemen.

Zodra het produkt bij ons binnen is en als blijkt dat het produkt in een goede staat verkeert, storten wij het aankoopbedrag op uw bankrekeningnummer terug.

In geval dat u een produkt wilt omruilen voor een ander produkt kan dat binnen de gestelde 14 dagen. Zodra wij het om te ruilen produkt hebben ontvangen, versturen wij het nieuwe produkt.

De portokosten die u gemaakt heeft om het om te ruilen artikel te retourneren worden door ons niet vergoed.

In het geval dat u niet tevreden bent over (de kwaliteit van) het product, maar dit valt buiten de bovengenoemde termijn van 14 dagen, verzoeken wij u om toch contact met ons op te nemen. In dat geval zullen wij samen met u naar een oplossing zoeken.


Wij danken u voor het vertrouwen in ons bedrijf.

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.